top of page

Andre sjamanistisk relaterte behandlere

Her annonserer vi gledelig gratis for sjamanistisk relaterte behandlere som har gått minimum 5 stk sjamankurs hos oss. Det innebærer ca 90 timer med teori/praksis intensiv læring. Hovedfokuset på sjamanutdanningen er på det praktiske. 

 

Alle behandlerne har deltatt på vårt grunnkurs i sjamanisme, kurs i sjelehenting, sjelearbeid - før & etter død (shamanic psychopump), sjamanistisk ekstrahering og sjamanistisk drømmearbeid. De har god teoretisk og praktisk kunnskap vedr. å utføre metoder innen det som betegnes som kjernsjamanismen (core-shamanism) på en helt trygg og effektiv måte. 

 

De praktiserer allikevel på hver sin helt unike måte. Flere av behandlerne har andre behandlinger i tillegg til de sjamanistiske healingmetodene som de utfører. De opererer også med separate priser.

NB. Rekkefølgen på listen over behandlere er tilfeldig.

Det vil stadig  bli tilført nye behandlere ettervert som de har fullført vår sjamanskole samt er klare for å utføre behandlinger.

OSLO 

Tomiko 001.jpg

TOMIKO MI

 I tillegg til sjamanistiske metoder benytter Tomiko seg av krystaller og chinese image medisin. Hun foretrekker at du er tilstede under behandlinger men av praktiske grunner utfører hun også fjernbehandling / fjernhealing. 

Språk : Norsk, spansk og engelsk.

Kontakt : 

mats ekrogn 001.jpg

MATS EKROGN

 I tillegg til sjamanistiske metoder benytter Mats seg av bl bla bla blkammmmm

ppoop påpåpåpåpå påpåpåpå på kk kløløø æ

Språk : Norsk /svensk og engelsk.

Kontakt : 

bottom of page