top of page

Grunnkurs i Sjamanisme + mer
for MENN - ute i NATUREN

Dette er en helg der menn skal få utfordre seg selv i trygge sjamanistiske energier samtidig som man vil

lære seg å praktisere sjamanisme.

VELKOMMEN !

Jeg, Tom, har lenge gått med et ønske om å arrangere et litt mer "hardcore" sjamankurs ute i naturen. Der alle himmelens sluser kan stå på vidt gap og den sterke vinden kan viske oss masse kunnskap fra forfedrene.

Kanskje blir det noen timer med dårlig søvn og kanskje vil man kjenne på sult. Faktorer generasjonene før oss har måttet kjempe i mot i årtusener.

Vi treffes og drar sammen ut i naturen. Du tar med deg hengekøye (hammock) av bra kvalitet (inkl. en god sovepose og liggeunderlag). Du tar også med maten, vannet  og klærne du trenger. Tromme og rasle får du låne av meg. Alt dette for å holde kostnader og dermed kurspris nede.

Jeg tar med ved til bålet, bålkjele kaffe/te, kjeks presenninger og sjamanistisk kunnskap....og godt humør.

Dette vil definitivt være en perfekt helg for de sære, ukule, de introverte og for de sosiale og fremmadstormende og for alle hyggelige og greie menn som vil lære seg å praktisere sjamanisme.

 

Dette er helgen der menn treffes i de maskuline energier men samtidig er det ikke en samling for alfahanner. . Dette vil ikke bli skravlehelg men en helg der man vil sitte en del i stillhet. Det vil også bli rom for de gode samtalene rundt bålet. Vi møter hverandre i respekt og ydmykhet . Vi respekterer hverandre og ønsker våre medmennesker det beste.

Vi vil i løpet av helgen gå innom alt pensum fra vårt Grunnkurs i Sjamanisme. Slik at man etter denne helgen kan gå på våre videregående kurs hvis det er ønskelig.

Det vil også bli mer enn grunnkurset. Det vil bli seremoni og det vil for de som ønsker det en utesitting. I tillegg til mer.

Vi starter på fredag ettermiddag og gir oss søndag kveld.

Det blir maks plass til 6 personer for å kunne være en liten fin gruppe der alle blir sett og ivavretatt. Jeg er tilstede hele tiden denne helgen.

Telefon / andre digitale medier vil være bannlyst  - så sant man ikke må ta en viktig telefonsamtale.

Dette er et rusfritt arrangement.

Ser for meg at denne helgen blir arrangert i mai /juni / august 2024.

Sted velges utifra hvor det kommer flest kursdeltakere (hvis det lar seg gjøre). Vi må regne med å kjøre litt.

Pris :  3.600,- (max 6 deltakere - minimum 4 deltakere)

I første omgang ønsker jeg å komme i kontakt med deg som ønsker å være med. Skriv gjerne noen setninger om deg selv og send meg

en mail til sjamankurs@gmail.com

Gleder meg til vi treffes !

 

 

StHans 016.JPG
TomVon 0123456.jpeg
bottom of page