Stille sjamanisme


STILLE SJAMANISME

"Det finnes en sjamanvei praktisert i stillhet. Som i stillheten mellom trommeslagene. Eller som i stillheten på fjellviddene, der naturens ro kan føre oppmerksomheten til sinnets egen stillhet, stillheten bak tankene. Vi kan gjøre sjamanreiser til kraftdyr og veivisere, med stillhet "som tromme". Vi kan lytte til stillhetens puls, og se ved stillhetens hjelp. I stillhet kan vi meditere på naturelementene og på sinnets grenseløshet. Sjamanenes stille vei er en myk og leken måte å åpne opp for kraft, klarhet og det stadig ekspanderende rommet som omgir alt og alle" - Ailo Gaup (18.06.44 - 24.09.14)

#sjamanisme #AiloGaup #Sjaman #Stillhet

Featured Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Recent Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

+47 900 61 597 / +47 466 54 889

© Photos Tom Engelbrecht and Von Engelbrecht    /   Webdesign : Tom Engelbrecht