top of page
Tom 123 xx_edited.jpg

TOM ODIN tilbyr følgende tjenester :

BEHANDLINGER / healing

Sjamanisme som tradisjonell helbredelseskunst

Det nevnes at jeg er kursholder / lærer i alle de sjamanistiske metodene som jeg benytter i forbindelse med sjamanhealing av mine klienter.

INFO om SJAMANISTISK relaterte BEHANDLINGER : 

Jeg har en veldig kort samtale før og en veldig kort samtale i etterkant av behandling. 

En sjamanistisk relatert behandling bestemmes når du kommer til meg (gjelder ikke

terapeutisk massasje som forhåndsavtales). Jeg finner ut hvilket arbeid som du

trenger. Du vet mest sannsynlig ikke om du har blokkerte energier eller om du er

innvadert fra åndeverden. Det hende at man opplever en ekstrahering, empatisk ekstrahering og en sjelehenting under en behandling.

NB. Slik arbeid utfører jeg ikke som fjernhealing - man må være fysisk til stede.

Varighet : En behandling kan gjerne vare fra 2 - 3 timer. Noen ganger utfører jeg også en seremoni ute sammen med klienten. Hvor lenge en behandling varer finner vi ut under behandlingen. Jeg tar meg alltid god tid - ikke noe stress. 

Behandlinger, sett fra sjamanistisk ståsted, som vi utfører : 

SJAMANISTISK EKSTRAHERING - fjerning av "blokkerte energier" o.l. i kroppen. Fra et sjamanistisk ståsted kan disse "blokkeringene" være gand som andre har sendt deg eller det kan være andre typer energier du har pådratt deg fra diverse steder.

Jeg "scanner" kroppen din vha flere metoder og vi fjerner deretter disse energiblokkeringene. Noen ganger kan klienten kjenne en slik behandling godt, andre ganger kjenner klienten ingenting. Som oftest føler klienten en letthet i kroppen etter at dette arbeidet er utført. På engelsk og på nettet er dette arbeidet kjent som shamanic extraction work.

SJAMANISTISK EMPATISK EKSTRAHERING - der jeg fjerner innvaderende åndeenergier. Dette er mildt sagt mer vanlig enn det folk flest tror. En slik innvadering, sett fra et sjamanistisk ståsted, kan bl.la. påvirke til forskjellige typer avhengigheter o.l.

Etter en slik behandling kan klienten føle en enorm mental letthet - andre ganger føler man ikke noe som helst. På engelsk og på nettet finner du dette under compassionate depossession work.

​SJAMANISTISK SJELEHENTING - jeg henter tilbake sjelefragmenter som er forsvunnet bl.a. ved traumatiske opplevelser. Det vil variere hva som oppleves som traumisk for den enkelte. Noe opplever andres død, separasjon, skilsmisse, mobbing, å være utsatt for uønskede seksuelle "opplevelser", ulykker o.l. som sterke traumatiske opplevelser - naturlig nok. Fra et sjamanistisk ståsted mister man en sjelebit for hver traumatisk opplevelse. Til slutt føler man seg tom - ikke på plass i kroppen. På engelsk og på nettet kalles denne metoden for soul retrieval.

 

​SJAMANISTISK SJELEARBEID ("sjeleføring")- fører over energier som ikke skal være i mellomverden (der vi mennesker, dyr og planter lever). Det kan være avdøde slektninger, bekjente eller andre som da føres over til "etterverden" - den verden vi kommer til etter at vi har avsluttet å leve i denne rene fysiske verden.

På engelsk er dette arbeidet kjent som "shamanic psychopump work".

 

​SJAMANISTISK RELATERT HEALINGARBEID Sjamanistisk relatert healingarbeid for å fjerne tunge energier i fra det som ofte betegnes som aurafeltet. (inkl. trommehealing). Metoder lært direkte av Qerosfolket (ofte kalt for inkaer) fra Andesfjellene. Disse tunge energiene er gjerne selvpåført igjennom tankesettet vårt og livsstilen vår. Vi bruker som oftest chumpy stones til dette arbeidet.

REIKI HEALING (ikke en sjamanistisk metode)

Reikihealing er en verdenskjent healingform energihealingsteknikk der en Reiki-mester (som har gjennomgått formell opplæring) bruker milde håndbevegelser med den hensikt å lede flyten av "sunn" energi (livskraftenergi) gjennom klientens kropp å redusere stress og fremme helbredelse. Dette er også en metode jeg har enormt god erfaring med. Både når det gjelder generelle helseplager, søvnproblemer og for personer med lavt energinivå. For de som synes at formell bakgrunn er viktig så er jeg utdannet reikimesterlærer. I mitt healingarbeid har jeg praktisert reikihealing jevnlig i 20 år nå.

 

FJERNHEALING for "lettere" healingarbeid. Der jeg føler at jeg ikke trenger å være tilstede under behandling. Jeg utfører ikke overnevnte sjamanistiske metoder på avstand men jobber gjerne med reikienergiene. Av lang erfaring opplever jeg reikihealing som en veldig "skånsom" healingmetode til å bruke over avstand - i tillegg til healingmetoder jeg har lært av Qerosfolket i fra Andes i Peru. Jeg overfører da energier via forskjellige metoder som jeg har opparbeidet i gjennom lang erfaring. Chakrabalansering benyttes også som regel alltid uansett om klient er tilstede i rommet eller befinner seg på avstand. Bioenergi terapi kan også benyttes hvis det føles rett. Så det er mange muligheter.

PRIS / VARIGHET : Jeg jobber alltid utifra hjertet så behandlingene er donasjonsbasert (så lenge jeg ikke har leieutgifter). Ikke gratis - donasjonsbasert. Har man ikke effekt av behandlingen skal man heller ikke måtte betale ( og naturlig nok heller ikke komme tilbake for flere behandlinger).

En behandling varer fra 1-2 timer og man er fullt påkledd under hele behandlingen. Klientens jobb er kun å slappe helt av. Gjerne under et pledd. Jeg tar meg av resten.

LOKASJON

Jeg utfører behandlingene hjemme hos meg i huset på Bruvik (Osterøy/ Hordaland) og ser frem i mot å praktisere i andre steder i tillegg.

 

Er jeg en SJAMAN ?

Jeg får stadig forespørsler om dette. Jeg har også fått med meg at det er flere som kaller meg for en sjaman. Ettersom jeg er fint lite opptatt av alle merkelappene som skal definere oss mennesker kaller jeg meg selv, enkelt og greit, for en sjamanistisk praktiserende person. Man blir dessverre ikke en dyktigere healer med selverklærte flotte titler. Det nærer kun egoet. Fancy titler helbreder ingen.

 

KONTAKT

Mail : sjamanhelbredelse@gmail.com

SMS (kun melding) : 900 61 597

Facebook : https://www.facebook.com/sjamanhealer

Bruvik

advarsel 001.png

ADVARSEL - VIKTIG INFO !

Jeg praktiserer komplementærmedisin. Dvs i tillegg til skolemedisin - ikke i stedet for. Dvs at du går til legen 

først med alle dine helseplager.

bottom of page